Servicii

Ne adaptam cerintelor clientului

Oferim solutii personalizate

SERIGRAFIE

Este un procedeu prin care se imprima pe suporti din cele mai diferite materiale, incepand cu hartie, ceramica, materiale plastice si terminand cu textilele sau metalele.
Imprimarea prin serigrafie prezinta urmatoarele avantaje: imprimare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare, zgarieturi si mai ales la raze UV.

TAMPOGRAFIE

Tampografia este un proces de imprimare indirect, cu depunere de cerneală pe diverse obiecte, materiale și forme/suprafete. Acest process are numeroase avantaje si este unul dintre principalele procedee de imprimare industriala.
Permite folosirea unor ceneluri speciale pentru efecte deosebite.

TERMOTRANSFER

Procedeul prin care se transfera o imagine cu ajutorul preselor termice de pe o suprafata imprimata digital pe un suport textil precum, sepci, tricouri, genti etc.
Totalitatea produselor ce pot fi obtinute utilizand aceasta metoda este una foarte extinsa. Puteti crea produse excelente pentru a fi daruite drept cadouri sau articole promotionale.

GRAVURA

Gravura este procedeul de imprimare a unui desen pe o suprafata dura prin saparea repetata de santuri de mici dimensiuni pe un suport ce poate fi din material plastic, lemn, metal, sticla, etc.
Cu ajutorul acestui procedeu se pot realiza diferite elemente de artizanat sau cadouri.

DESIGN GRAFIC

Creatiile noastre sunt personalizate in functie de preferintele clientului.
Specialistii nostri in design grafic adapteaza elementele de design pentru procesul de personalizare prin serigrafie.

DTF (Direct To Film)

DTF reprezintă o metodă digitală inovatoare de transfer a imaginilor pe diverse suprafețe precum textile, hârtii sau lemn. Prin imprimarea pe folie specială și aplicarea directă, se obțin culori vii și detalii fidele. De la tricouri la decorațiuni interioare, versatilitatea DTF permite creația de produse personalizate durabile, perfecte pentru cadouri sau promoționale.

Furnizam servicii de exceptie

Pentru o oferta completa de produse si preturi, nu ezitati sa ne contactati!